Jasmina očekuje Viktora u Monte Karlu

Kurir
Jasmina očekuje Viktora u Monte Karlu

Beograd - Viktor Troicki definitivno je prebolio Sunčicu Travicu, s kojom je bio pet godina, a koja je posljednjih mjesec dana prije raskida održavala paralelnu vezu s Draganom iz Rume, prenosi “Kurir”.

Kad je puklo između tenisera i manekenke, ona je ostala sa oženjenim čovjekom iz svog rodnog grada, a on je ubrzo uplovio u romansu s Jasminom Stojić, koja se takođe bavila manekenstvom, a sada vodi porodični hotel u Borči.

Viktor i njegova nova ljubav već su isplanirali zajednički odmor u Monte Karlu, a kako bi izbjegli paparace, odlučili su da ona otputuje pet dana ranije.

I dok se treći reket Srbije sprema da krene na put, atraktivna crnka već na društvenim mrežama postavlja fotke iz mondenskog grada u Kneževini Monako.

Zanimljivo je i da se zbog svoje drage Troicki sad vraća na „mjesto zločina”, pošto baš tamo u aprilu nije želio da da krv na analizu tokom doping kontrole.

Zbog toga je suspendovan na 18 mjeseci sa svih teniskih takmičenja.

Iako se ni on ni Jasmina ne izjašnjavaju o svojoj vezi, ona se prije nekoliko dana pridružila grupi na “Fejsu” Podrška za Viktora napisavši „Verujem u tebe” i postavila tri srca.

Inače, njih dvoje su u prethodnom periodu viđani kako razmjenjuju nježnosti naočigled svih u veoma posjećenim beogradskim lokalima, poput „Bašte kod Juge”, „Fristajlera” i „Rivera”.

Viktor je očigledno zaljubljen, pa uz Jasminu lakše uspjeva da prihvati i velike probleme u karijeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana