Jana Pitman vadi silikone

Glas Srpske
Jana Pitman vadi silikone

Dvostruka svjetska prvakinja na 400 metara sa preponama Australijanka Jana Pitman-Rolinson odlučila je da izvadi silikonske umetke iz grudi kako bi povećala svoje izglede za osvajanje još jedne medalje na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu.

- Obožavala sam imati veće grudi, ali dosta sam sazrela i bolje se upoznala te mogu da budem iskrenija sa sobom kada se gledam u ogledalu. Ne želim više da umanjujem izglede Australije. Želim da se osjećam što sportskije te da dođem na stazu u London u što boljoj formi - izjavila je 26-godišnja Australijanka čiji privatni život često puni novinske rubrike u njenoj domovini.

Rolinson je objasnila da je odlučila da stavi silikonske umetke u prsa jer "kada se god gledala u ogledalo vidjela bi samo mišićave ruke, široka ramena i jake noge".

- To su aduti za dobro i brzo trčanje, ali od mene ne čine privlačnu ženu. Nisam željela biti kao druge olimpijske prvakinje koje liče na muškarce - naglasila je Rolinson, koja je naslov svjetske prvakinje osvojila 2003. u Parizu i zatim 2007. u Osaki, a odustala je od nastupa na Svjetskom prvenstvu u Berlinu zbog bolova u leđima. Takođe, zbog povrede je odustala i od nastupa na Olimpijskom igrama u Pekingu 2008. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana