Jadranka Kosor se udaje!

Glas Srpske
Jadranka Kosor se udaje!

Premijer Hrvatske Jadranka Kosor se udaje, a poslije vjenčanja će se povući iz politike. Zaljubljenost je razlog njene rasijanosti, prenio je juče hrvatski portal "Index.hr", koji je ekskluzivnom viješću o udaji Kosorove obilježio Svjetski dan šale. Vijest o udaji i povlačenju iz politike hrvatskog premijera Jadranke Kosor šokirala je ne samo hrvatsku javnost, već i njene najbliže saradnike. Dugo je Kosorova čuvala svoju veliku tajnu, ali ljudi iz njenog okruženja pričaju kako su znakovi tu već odavno.

- Često je zamišljena, kao da joj misli lutaju negdje, a na licu uvijek isti blaženi osmijeh. I onda se odjednom razbudi usred sjednice Vlade i počne da priča o vodi sa ukusom i stadima ovaca - kaže bliski saradnik Kosorove.

Izvori portala su u ovoj prvoaprilskoj šali tvrdili da je izabranik njenog srca stranac, mađarski diplomata. Sam dan svadbe neće biti radostan samo za Kosorovu, već i za cijelu Hrvatsku, s obzirom na to da se premijer poslije vjenčanja povlači iz politike. Vođstvo HDZ-a prepustiće svadbenom kumu Darku Milinoviću, dok će se ona preseliti u Mađarsku i posvetiti novom poslu uzgoju pasa, zaključuje "Index.hr".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana