Izraz "mega pinta crvenog vina" Džonija Depa sa suđenja postao viralan

GS
Izraz "mega pinta crvenog vina" Džonija Depa sa suđenja postao viralan

Tokom suđenja za klevetu Džonija Depa protiv Amber Herd, glumica je dostavila snimak Depa kako razbija kuhinju u svojoj kući u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji, dok je bivši par bio u braku.

Video je pušten u sudnici u Virdžiniji, a Herdova je zatvorila oči na početku emitovanja snimka, koji je bio dio Depovog ispitivanja od strane advokata Amber Herd na kraju druge nedelje suđenja.

Na snimku se čulo kako Dep viče psujući, a zatim i kako neko udara u zid. Potom se Herdova obratila Depu: "Sve što sam uradila je da sam se izvinila. Da li ti se nešto desilo? Ne mislim tako. Popio si sve ovo jutros? Razbijaš s***".

Depa je njen advokat pitao da li je popio "mega pintu crvenog vina", na šta mu je glumac rekao da je sebi natočio "veliku čašu vina", dodavši: "Smatrao sam da je to neophodno".

Uprkos teškom trenutku sudskog postupka, izraz "mega-pinta vina" je postao izvor internet mimova, dok je audio snimak Depovog odgovora postao viralan na TikToku. "Ako 'mega pinta vina' ne bude na meniju branča do ove nedelje, mi smo propali kao društvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana