Izgledajte kao Blejk Lajvli!

Agencije
Izgledajte kao Blejk Lajvli!

Njena savršena figura, razigran osmijeh i predivna kosa najprije su privukli našu pažnju u seriji "Tračara", a potom u filmu "Divljaci". Dok holivudski paparaci biljeleže svako njeno pojavljivanje na ulicama ili crvenom tepihu, dame širom svijeta zaokuplja pitanje – u čemu je njena tajna?

Blejk Lajvli jednostavno uspijeva da izgleda savršeno u svakom trenutku. Iako priznaje da najveći dio duguje dobroj genetici, ona ipak posvećuje veliku pažnju zdravom i dobrom režimu ishrane i redovnom vežbanju.

"Moja filozofija je da vježbanje i pravilna ishrana moraju postati način života i ne smjeju zavisiti od nekakve uloge ili premijere", otkrila je plavokosa glumica.

Otpočnite u eksplozivnom ritmu

U potrazi za dobrom figurom ali i fizičkom snagom, Blejk četiri puta nedjeljno praktikuje strogi režim treninga. To podrazumeva 90 minuta energičnog vježbanja koje kombinuje sklokove, trčanje, vježbe snage i izdržljivosti.

Već nakon tri nedjelje ovakvog intenzivnog režima rezultati će biti vidljivi. Njen lični trener Bobi Strom naglašava da je nakon kratkog perioda Blejk uspjela da umjesto uobičajene manekenske mršavosti postigne pravu atletsku građu, definiše mišiće i zategne čitavu figuru.

Tajna je u ekplozivnom ritmu i velikoj posvećenosti. Osim toga, redovne masaže nekoliko puta nedjeljno pomažu opuštanju mišića zbog čega ih glumica redovno praktikuje.

Sagorite masti

Bobi Strom je intenzivno radio na smanjenju tjelesne masti kod glumice za čitavih 3-4 odsto.

"Ono što sam želio da postignem jeste nizak nivo masti u tijelu kako bismo dobili čistu mišićnu masu. Da bismo to postigli otpočeli smo sa zagrijvanjima poput džogiranja. Na taj način omogućavate da krv bolje prostruji, ali i kontinuirano sagorjevanje", objasnio je trener.

On nadalje ističe važnost redovnog vježbanja uz ponavljanje istih vježbi u velikom broju serija, ali nikada istim redoslijedom.

Zaboravite na šećer

Blejk Lajvli praktikuje isključivo zdravu ishranu zasnovanu na proteinima. Za doručak uglavnom bira ovsenu kašu sa borovnicama, za ručak salatu sa piletinom, a za večeru ribu sa povrćem.

Njena ishrana uključuje i organske grickalice poput sušenog voća, banane prelivene čokoladom ili jagodičastih voćnih mješavina. Važno je da svi obroci budu lišeni dodatnog šećera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana