Iza­bran naj­bolji tran­spa­rent u Ita­li­ji

Glas Srpske
Iza­bran naj­bolji tran­spa­rent u Ita­li­ji

Go­dišnja na­gra­da za naj­bolji tran­spa­rent na sta­di­oni­ma ita­li­jan­ske Se­ri­je "A" oti­šla je u ru­ke na­vi­ja­či­ci To­ri­na. Do­ti­čna se pro­sla­vi­la drže­ći na­tpis na ko­jem je pi­sa­lo: "Ba­rem sam pi­ja­na".

Ime 22-go­dišnje na­vi­ja­či­ce klu­ba ko­ji je pro­šle se­zo­ne ispao u dru­gu ita­li­jan­sku li­gu je Ele­ono­ra In­gra­si­ja, a po­bje­du je odni­je­la po su­du ko­mi­si­je u ko­joj su, me­đu os­ta­li­ma, sje­dje­li pred­sje­dnik ita­li­jan­skog fu­dbal­skog sa­ve­za Đan­kar­lo Abe­te i pred­sje­dnik ita­li­jan­skog olim­pij­skog odbo­ra Đa­ni Pe­tru­ći. Dru­go mjes­to za­slu­žio je Mi­la­nov na­vi­jač ko­ji se izru­gi­vao ve­zi pred­sje­dni­ka svog klu­ba Sil­vi­ja Ber­lus­ko­ni­ja i ti­nejdžer­ke No­emi ko­ja ga je na­zi­va­la ta­ti­com i od njega pri­ma­la po­klo­ne. To­kom pre­la­znog ro­ka na­vi­jač je držao na­tpis na ko­jem je pi­sa­lo "Ta­ti­ce, ku­pi mi Ade­ba­jo­ra", u po­tpi­su No­emi. I tre­će­pla­si­ra­na na­gra­da is­ka­za­la se du­ho­vi­toš­ću, a pa­ra­fra­zi­ra fil­mski kla­sik, ko­ji je kod nas po­znat pod ime­nom "Pro­hu­ja­lo s vi­ho­rom".

Pred­sje­dni­ca Ro­me Ro­se­la Sen­si odbi­ja pro­da­ti klub po­nu­đa­či­ma, a njeno ime za­pra­vo je ita­li­jan­ska ver­zi­ja ime­na Skar­let, što je do­ve­lo do na­tpi­sa: "Pos­to­ji li uis­ti­nu po­nu­da, bu­di po­put Skar­let O'Ha­re, pro­hu­ji s vi­ho­rom". Po­pu­la­ran je kod na­vi­ja­ča bio i In­te­rov tre­ner, a naj­bolji tran­spa­rent s njego­vim ime­nom za­slu­žio je čet­vrto mjes­to. Po­ru­ka na­vi­ja­ča što mi­sli o njemu gla­si­la je: "Mu­rinjo je na­učio ita­li­jan­ski je­zik sa­mo za­to da bi mo­gao sra.." U top de­set ugu­ra­la se ša­la i na ra­čun An­to­ni­ja Ka­sa­na, ta­čni­je njego­ve auto­bio­gra­fi­je u ko­joj tvrdi da je spa­vao s vi­še od 700 že­na. "700 že­na za Ka­sa­na, a mo­zak mu je i dalje dje­vi­čan­ski ne­ta­knut".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana