Ivica Dragutinović šamarao Marinu Tadić

Glas Srpske
Ivica Dragutinović šamarao Marinu Tadić

Umjesto da slavi i da se veseli što će po treći put postati otac, Ivica Dragutinović je u srijedu ujutru na beogradskom splavu "Fristajler", kako tvrde očevici, tukao Marinu Tadić.

Naime, na pomenutom mjestu, pred kraj provoda, negdje poslije pet sati ujutru, dogodio se incident. Svjedoci su bili brojni gosti, koji su bili šokirani prvo ponašanjem Tadićeve, koja je Dragutinovića gađala kockicama leda, a potom još više time što je fudbaler fizički nasrnuo na pjevačicu.

- Ivica je sa svojim društvom sedeo u separeu do Marininog i celo veče je atmosfera bila baš dobra. Ništa nije upućivalo na to da će izbiti skandal i da između njih dvoje postoji neka netrpeljivost. Međutim, posle pet sati ujutru, Tadićeva je počela da gađa Ivicu kockicama leda, što je njega žestoko iznerviralo - izjavio je izvor koji se našao na licu mjesta.

- Ivica je iznerviran preskočio svoj separe da bi došao do Marine i počeo je da je šamara. Nakon što je izlupao, vratio se svom društvu, a ona je pokupila stvari i napustila splav - završio je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana