Ivanka Tramp rodila sina

Agencije
Ivanka Tramp rodila sina

Ivanka Tramp je u ponedjeljak na svijet donijela sina Džozefa Frederika Kušnera, koji je odmah nakon što je njegova mama postavila sliku na svoju Tumblr stranicu, postao poznat.

Dok bi većina poznatih mama ovako nešto odbila, Ivanka se samo nekoliko sati nakon porođaja u bolničkom krevetu, bez i malo šminke slikala sa svojim sinom.

“Dočekali smo s ljubavlju Džozefa Frederika Kušnera”, napisala je Ivanka ispod slike - “Pridružite nam se u dobrodošlici Džozefu Frederiku Kušneru, koji je ime dobio po našim pradekama. Džeredov pradeka Jozef je imao nesavladiv duh, ljubav prema porodici i dobru radnu etiku, a moj pradeka Frederik je bio veliki graditelj. Ove osobine želimo da i naš sin posjeduje"

Donald Tramp, Ivankin otac je srećnu vijest podijelio na svom Tviter nalogu: "Moja predivna ćerka Ivanka je na svijet donela zdravog dječaka. Džered i Ivanka ne mogu biti ponosniji"

Još neko je presrećan zbog rođenja malog Džozefa, a to je njegova dvogodišnja sestra Arabela koja sa nestrpljenjem očekuje da mama i brat dođu kući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana