Ivana Selakov se pomirila s Romanom

Glas Srpske
Ivana Selakov se pomirila s Romanom

Nakon što je Romana Panić isprozivala u jednoj od skrivenih kamera Ivanu Selakov ova je odlučila da oprosti Banjalučanki za sve "grijehe". Naime, u toku jednog od nastupa koje su obje imale u Cirihu, pjevačice su zajedno izašle na scenu i pokazale da su prevazišle sve nesuglasice.

- Kada je u jednoj od TV emisija pričala o honoraru Ivane Selakov u nevjerici, Romana nije htjela da to bude uvreda za nju, ali je tako ispalo. Kasnije joj je bilo krivo zaista i samo je čekala priliku kada će se vidjeti da joj sve objasni. Taj trenutak se desio u Cirihu prije nekoliko dana, kada su zajedno bile u jednoj diskoteci i u jednom trenutku su zajedno izašle na scenu, zagrlile se i sada je sve u redu - priča kroz osmijeh dobro obaviješten izvor.

- Istina je da smo zajedno zapjevale i sada je sve u redu. Ja nikada nju i nisam htjela da uvrijedim. Poštujem i cijenim njen rad, a i mi se nikada nismo ni svađale - rekla je Panićeva, a i izjava Ivane Selakov je bila slična.

- Nastupale smo zajedno i bilo je lepo. Nismo se mi nikada ni svađale. Lepo smo se ispričale i sve je u redu - rekla je Ivana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana