Ivana Knol "pršti" na splitskom festivalu (FOTO)

Avaz
Ivana Knol "pršti" na splitskom festivalu (FOTO)

​Iako je javnosti najpoznatija kao strastvena navijačica, Ivana Knol je i DJ te je bila jedna od izvođača na prvoj večeri 10. "Ultra Europe" festivala u Splitu, a za svoj debitantski nastup pripremila je izdanje u kojem sigurno nije prošla neopaženo.

Ivana je za ovu priliku odabrala pripijeni kombinezon koji otkriva više nego što pokriva, jer je većim dijelom proziran. Izdanjem se pohvalila i na Instagramu, gdje su je pratioci obasuli komplimentima i poželjeli joj sreću na nastupu.

- Jako sam uzbuđena. Prvi put sam na Ultri kao DJ. Ljubav prema muzici se davno rodila, još dok sam bila u srednjoj školi. Tada sam govorila svojima da želim biti DJ i napustiti fakultet. U to vrijeme je to bila nemoguća misija. Sada kada sam ostvarila u životu sve što sam htjela, od fakulteta koji sam magistrirala, otvorila svoj bikini brend, postala najpraćeniji influenser u Hrvatskoj, onda sam rekla da mi treba nešto novo, jer me prestalo ispunjavati. Tada sam rekla, idem u moju najveću ljubav, a to je DJ-isanje - kazala je Knol za "Dalmatinski portal".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana