Ivan proslavio pomirenje sa Gocom

Glas Srpske
Ivan proslavio pomirenje sa Gocom

Još uvijek zakoniti suprug Goce Tržan Ivan Marinković samo dan poslije posjete socijalnom radniku i prijateljskom pomirenju sa pjevačicom, riješio je da sa svojim prijateljima u klubu "Birboni" na Novom Beogradu proslavi civilizovano uspostavljenu komunikaciju sa svojom uskoro bivšom suprugom.

- Mi smo odrasli ljudi, treba lepo da komuniciramo zbog naše četvorogodišnje kćerke Lene. Ne vidim ništa loše u tome što smo uspostavili normalnu komunikaciju i što sam se ja provodio sa drugarima - izjavio je Ivan.

Goca Tržan i Ivan Marinković susreli su se u srijedu u Centru za socijalni rad. Uprkos međusobnim optužbama i varnicama koje su sijevale posljednjih dana, odlučili su da zbog kćerkice Lene smire strasti i potraže stručnu pomoć.

Poslije dvočasovnog razgovora sa psihologom shvatili su da moraju da ostanu u korektnim odnosima da bi njihovo dijete što manje trpilo zbog razvoda roditelja. Odlučili su da se sporazumno razvedu, uz "dogovor o nenapadanju", da bi poštedjeli svoju četvorogodišnju jedinicu dodatnog stresa i patnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana