Ivan i Jelena proslavili vjenčanje

Glas Srpske
Ivan i Jelena proslavili vjenčanje

Glumac Ivan Bosiljčić i njegova ljepša polovina pjevačica Jelena Tomašević nekoliko dana poslije crkvenog i građanskog vjenčanja organizovali su zabavu za svoje prijatelje u jednom beogradskom restoranu.

Naime, novopečeni bračni par u luksuzni ambijent u kojem su priredili žurku, stigao je dva sata prije zakazanog vremena, tako da niko od fotoreportera koji su se našli na licu mjesta, nije uspio da uslika srećne mladence.

Među zvanicama našle su se mnogobrojne javne ličnosti, a prvi su pristigli Željko Joksimović sa svojom vjerenicom Jovanom Janković, Bane Obradović, Emina Jahović, Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Saša Kovačević sa djevojkom Jovanom, Sergej Ćetković sa suprugom, Aleksandra Radović. Među posljednjima stigla je i mladina kuma, pjevačica Mari Mari.

Kada su se svi gosti okupili, žurka je mogla da počne. Igralo se i pjevalo do jutra, a s obzirom na to da je gospođa Bosiljčić u drugom stanju i da se dobro osjeća, nije joj bio problem da do zore bude na nogama i proslavi svoje vjenčanje kako dolikuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana