Ivan Bosiljčić u vezi sa balerinom

Glas Srpske
Ivan Bosiljčić u vezi sa balerinom

Ivan Bosiljčić, koji važi za jednog od najpoželjnijih neženja među srpskim glumcima, u vezi je sa mladom balerinom Pozorišta na Terazijama Lidijom Novaković.

Priča se da je par u ljubavi već nekoliko mjeseci, te da od mnogih, pa čak i od kolega iz pozorišta, kriju strastvenu romansu. Nova izabranica Ivanovog srca živi u Pančevu, gdje je završila Osnovnu baletsku školu "Dimitrije Palić". Pošto je pokazala veliki talenat, nastavila je u Srednjoj baletskoj školi "Luj Davičo" u Beogradu. Već nekoliko mjeseci igra za Pozorište na Terazijama, a dio je baletske postavke mjuzikla "Cigani lete u nebo" u kojoj Ivan Bosiljčić tumači lik glavnog junaka.

- Ivan i Lidija su se upoznali na probama. S obzirom na to da su zbog konstantnih obaveza oko mjuzikla neprestano bili upućeni jedno na drugo, među njima se rodilo prijateljstvo, a ubrzo i ljubav - kaže izvor blizak paru.

Ipak, iako su osjetili najljepše osjećanje, Ivan i Lidija su odlučili da se kriju od svih, pa čak i od bliskih kolega sa kojima sarađuju.

- Niko nije mogao ni da nasluti da su njih dvoje u vezi. Nikome nije jasno kako su toliko dugo mogli da kriju vezu, čak i od najbližih kolega - kaže izvor blizak paru.

Međutim, kako je ljubav jačala, tako su popustile i stege, te ih sve češće viđaju u javnosti. Nikoga nije iznenadilo što je Lidija uspjela da osvoji Ivana, s obzirom na to da je izuzetno lijepa djevojka koja se prije nekoliko godina prijavljivala i na izbor za mis Srbije, a bila je angažovana i u pratećim plesačkim grupama na koncertima mnogih pjevačkih zvijezda.

- Ivan je prosto očaran Lidijom. Između njih dvoje su se rodile jake emocije i zaista uživaju u ljubavi - rekao je izvor blizak paru. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana