Italijanska voditeljka ostavila monka zbog Ibrahimovića: "Samo me gledaj Zlatane"

Agencije
Italijanska voditeljka ostavila monka zbog Ibrahimovića: "Samo me gledaj Zlatane"

Čuveni fudbaler Zlatan Ihrahimović (38) i najljepša voditeljka svijeta Dileta Leota (29) u centru su svjetskog skandala.

Odjekuje njeno: "Samo me gledaj Zlatane", a svi se pitaju šta je sa njenim momkom italijanskim bokserom Danijelom Skardinom (28) kog zovu Zvijer.

Zvijer je sigurno ozbiljno ljuta jer razloga za to je mnogo! Zlatan i Dileta našli su se u žiži nakon snimanja reklame. Voditeljka je i te kako poznata svjetskoj javnosti, ali je zajedničkim reklamnim spotom zaintrigirala sve.

Uslijedila je zajednička večera u Milanu i slatke slike paparaca. I onda još jedno bum! Italijanski mediji kažu da je pukla veza prelijepog TV lica i Zvijeri.

Fudbaler je godinama pored zanosne Helen koja čak malo i podsjeća na Diletu ili je bolje reći da voditeljka liči na Zlatanovu ženu, a javnost je zna i kao nekog ko je fudbalskoj zvijezdi najveća podrška.

Brak Helen i Zlatana je za javnost, zasada, bio savršena bračna luka, ali je izgleda došlo do ozbiljne oluje!

Potvrde nema, ali se zna da je King Toreto, kako još zovu boksera, ostao na Ibici da odmara, dok je Dileta uživala sa fudbalskom zvijeri Zlatanom, a onda se sa prijateljima i roditeljima uputila na Siciliju kako bi makar kratko pobjegla od skandala.

Ali ne leži, vraže, milioni ljudi ispratili su javnu Instagram prepisku Dilete i Ihrabimovića koji je na njenu sliku poslije treninga reagovao ovako: "Šta radiš na krovu Dileta? Ne zabušavaj!".

Odgovorila mu je: "Samo me gledaj!".

Sa Dilete je teško skloniti pogled, nema šta, a teško je sada i umiriti strasti javnosti poslije svih ovih dešavanja. Diletu govorkanja nisu nimalo osujetila. Naprotiv. Poslije javne prepiske postavila je još jedan video sa Zlatanom.

Možda je i sve dio promotivne kampanje, jer Šveđanin jednostavno zna kako da sebe postavi u centar. Osim toga, već godinama se deklariše kao najveći papučar i ne krije da svoju suprugu slijepo sluša.

Nego, pitaju se sada svi i kako na sve reaguje Zlatanova supruga Helen Segel (49), njegova velika ljubav i majka njegovih sinova Maksimilijana i Vinseta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana