Isplati se biti glumac

tportal.hr
Isplati se biti glumac

Oduvijek smo znali da slavne holivudske zvijezde zarađuju basnoslovne cifre, međutim za sve radoznale časopis "Hollywood Reporter" je istražio koliko točno zarađuju Anđelina Džoli, Bred Pit, Dženifer Aniston, ali i druge poznate ličnosti.

Uvjerljivo prvo mjesto sa zaradom od 20 miliona dolara po samo jednom filmu zauzela je glumica koja se bavi i humanitarnim radom, Anđelina Džoli. U samom vrhu s vrtoglavih 50 miliona dolara koje je zaradila potpisavši ugovor za Pepsi je i pjevačica Bijonse.

Na trećem mjestu je Bred Pit koji je nedavno za reklamu za "Cadillac" dobio tri miliona dolara, a za reklamu marke "Chanel" sedam miliona, dok se njegova bivša supru Dženifer Aniston može pohvaliti sa zaradom od pet miliona dolara po filmu.

Kameron Dijaz je mudrim poslovnim potezom zaradila sumu od 42 miliona dolara za film "Bad Teacher " potpisavši da će za ulogu uzeti samo milion dolara, ali da će zato ostatak honorara naplatiti od ukupne zarade filma koji je na blagajnama zaradio 216 miliona dolara. Nešto manju cifru, tačnije 40 miliona dolara zarađuje i šarmantni Džordž Kluni, a skoro upola manje njegove mlađe kolege Leonardo di Kaprio, Vil Smit i drugi.

Legendarni Silvester Stalone nakon 40 godina na sceni i dalje dobija visoke honorare , pa će za nastavak "Expandeblesa" dobiti sumu od 15 miliona dolara.

Trenutno jedan od najplaćenijih glumaca u holivudu je svakako Robert Dauni sa zaradom od 50 miliona dolara za film "Iron Man ".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana