Iskorišćava suprugu jer samo želi da zaradi na njoj?

Agencije
Iskorišćava suprugu jer samo želi da zaradi na njoj?

Američki političar Majk Hakabi u svojoj najnovijoj knjizi nije imao baš najljepše riječi za popularnog repera...

Bivši kandidat za predsjednika Amerike, Majk Hakabi, u svojoj najnovijoj knjizi "God, Guns, Gratis and Gravy" obrušio se na poznati muzički par, pjevačicu Bijonse i repera Džej Zija.

"Bijonse je nevjerovatno talentovana žena – ona, zapravo, ima dar. Ona je jedna od rijetkih zvijezda koja zaista umije da pjeva i fenomenalna je igračica – ako izuzmemo eksplicitne pokrete koje bi najbolje bilo ostaviti privatnosti spavaće sobe", piše Hakabi.

"Džej Zi je veoma promućuran biznismen, ali se pitam: Da li je ikad uočio da je sa uloge supruga preuzeo ulogu njenog svodnika, iskorišćavajući je kao seksualni objekat?", dodao je.

Političar je takođe istakao da zamjera američkom predsjedniku Baraku Obami i njegovoj supruzi prijateljstvo sa jednim od najpoznatijih parova iz svijeta šou biznisa.

"Prva dama (Mišel Obama) je toliko zabrinuta za zdravlje svojih ćerki, i trudi se da ne konzumiraju nezdravu hranu, a ne vidi koliko njihov um truje toksični mentalni otrov u obliku tekstova pjesama. Da nisu toliko kratkog vijeka, ti tekstovi imali bi mnogo razornije dejstvo po nečije zdravlje od jednog kolačića", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana