Isidora ostvaruje američki san

Mirna Pijetlović
Isidora ostvaruje američki san

Devetnaestogodišnja Isidora Borovčanin, aktuelna mis BiH, koja je prošle godine na Izboru mis svijeta proglašena za najbolji top model, nakon promocije nekoliko modnih kuća u BiH za koje je uradila kataloge, trenutno boravi u Americi, gdje se sa tamošnjim modnim agencijama dogovara o novim angažmanima.

Vrijedno radi i pomno se priprema za razgovore i nova snimanja koja joj donose obaveze, ali i sreću zbog mogućnosti da na najljepši način počne karijeru u svjetskim modnim vodama.

- Polako ostvarujem svoj američki san. Naravno, ne očekujem da preko noći napravim veliku karijeru u Americi. Do sada se uloženi trud isplatio i idem stepenicu po stepenicu - kaže lijepa Isidora Borovčanin.

Od kada je ušla u svijet modelinga, Isidora svakodnevno mora da izgleda savršeno dotjerano i njegovano, a uz puno kvalitetnog sna, kako kaže, mora da vodi računa i o zdravlju kože zbog često teške i jake šminke koju razna snimanja nameću.

- Prednost daje prirodnoj dekorativnoj i preparativnoj kozmetici. Moj novi saveznik u ljepoti postali su kvalitetne kreme i proizvoda za higijenu na biljnoj bazi, a čistu hemiju izbjegavam u širokom luku - kaže aktuelna mis BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana