Irina sakrila stomak, Điđi imala peh na pisti

Agencije
Irina sakrila stomak, Điđi imala peh na pisti

Najiščekivanija revija godine održana je u Parizu, a obilježile su je jedna trudnica, peh na pisti, ali i dolazak svih najzvučnijih imena modne industrije.

Modnom pistom u srijedu uveče prošetale su Bela i Điđi Hadid, Kendal Džener, Adrijana Lima, Irina Šajk...

Iako je Irina prošetala pistom u donjem vešu, niko nije primijetio da je slavna manekenka trudna. Kako prenose svjetski mediji, ruska ljepotica čeka prvo dijete sa momkom, popularnim glumcem Bredlijem Kuperom. Ipak, izgleda da još nije spremna da pokaže stomačić, pa ga je prekrila. Za razliku od ostalih manekenki i "anđela", pojavila se u crvenoj, čipkastoj kreaciji koja je pokrivala njen stomačić.

Ona je navodno u drugom tromjesečju i veoma je uzbuđena što će prvi put postati majka. Manekenka je počela da se zabavlja sa slavnim glumcem u aprilu 2016, a iako se početkom ove godine šuškalo da su pred raskidom, par je uspio da prebrodi krizu u vezu.

Sa druge strane, Điđi Hadid je doživjela peh na ovom spektakularnom događaju. Prvo je samouvjereno izašla na modnu pistu u čipkastom crnom vešu sa trakama na stomaku i grudima, i velikim crnim krilima na leđima. Međutim, traka na grudima kojom su pričvršćena krila je pukla, ali srećom, krila nisu spala.

To nije velika nezgoda, ali je nedopustiva za jednu reviju koja se priprema cijele godine. U svakom slučaju, Điđi je veoma profesionalno nastavila da hoda kao da se ništa nije desilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana