Irina Šajk u vezi sa Dvejnom Džonsonom?

Agencije
Irina Šajk u vezi sa Dvejnom Džonsonom?

Supermodel Irina Šajk i glumac Dvejn Džonson zajedno su snimali film "Herkules", a strani mediji navode da je njihova ljubav prešla s filmskog platna u stvarni život.

Vijest koja je ovih dana izazvala pravi bum u svijetu šou-biznisa jeste da su se Kristijano Ronaldo i Irina Šajk nakon pet godina veze rastali.

Šuška se da je Kristijano trenutno u vezi sa Ukrajinkom Jarom Kmidan, a Irina sa Dvejnom Džonsonom.

Bivši rvač i poznati glumac Dvejn Džonson je bio taj koji je Irini poslao buket crvenih ruža za 29. rođendan, a ne Ronaldo, kako se mislilo.

Bliski izvori tvrde da Ronaldu nije bilo previše drago što se druže posebno u periodu kada su putovali i svuda po svijetu promovisali film, a Irina je navodno započela vezu sa Dvejnom i prije zvaničnog raskida s Kristijanom.

Postoji i druga priča da je Ronaldova majka "presudila" vezi.

Portugalski mediji prenijeli su da se par "fatalno" posvađao zbog žurke iznenađenja koju je Kristijano pravio svojoj mami, Mariji Dolores dos Santos Aveiro.

Irina je, navodno, odbila da prisustvuje žurci, što je dovelo do raskida. Međutim, njena PR služba je to demantovala.

- Irina je tokom veze bila bliska sa Kristijanovom porodicom i bilo kakvi negativni komentari o njihovom odnosu su potpuno netačni. Odnos sa porodicom nije bio faktor pri raskidu - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana