Irina Šajk prošetala trudna pistom

Agencije
Irina Šajk prošetala trudna pistom

Ruska ljepotica Irina Šajk bila je dio godišnje revije Viktorijas sikreta u Parizu. Ova zanosna ljepotica privukla je pažnju prisutnih, ali ne samo izgledok i ljepotom, već, kako je počelo da se šuška, trudničkim stomakom.

Irina je pistom prošetala u sivom vešu preko kojeg je imala mantil vezan oko struka, dok se drugi put pojavila u crvenoj izazovnoj kreaciji koja je takođe prekrivala njen stomak.

Irina Šajk je u vezi sa glumcem Bredlijem Kuperom od aprila 2015. godine i, ako su glasine koje kruže modnim svijetom istinite, ovo će im biti prvo dijete.

Ona je nedavno izjavila da želi da se ostvari u ulozi majke.

"Moj otac je bio oženjen mojom majkom više od 20 godina i da, definitivno jednog dana želim da imam porodicu, jer je to najvažnija stvar na planeti. Ne mislim da postoji pravo vrijeme, već je bitnije imati pravu osobu pored sebe kada su takve stvari u pitanju", rekla je lijepa Ruskinja.

"Moja sestra je dobila dijete u 22. godini i za nju je tada bilo pravo vrijeme. U januaru ću napuniti 31. godinu, tako da vjerujem da će uskoro doći idealan trenutak da i ja postanem majka. Ne znam, vrijeme će pokazati", zaključila je Irina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana