Irina objavila da se udaje

Glas Srpske
Irina objavila da se udaje

Ruska manekenka i djevojka fudbalera Kristijana Ronalda, 24-godišnja Irina Šeik, na svom službenom “Fejsbuk” profilu potvrdila je da planira da se do kraja godine uda za popularnog sportistu i da će mu pomoći u vaspitavanju njegovog sina.

Nepoznati haker je poslije objavljivanja vijesti da je Ronaldo postao otac provalio u njen profil i napisao da je Irina “skrhana, ne može vjerovati, sjedi kući i plače”.

Portparol lijepe manekenke potvrdila je da je riječ o hakerskom napadu, a zatim se oglasila i sama Irina, obećavajući svom dečku punu podršku.
- Uskoro ćete čuti veliku vijest. Volim Kristijana, volim svoj život i volim Portugaliju. Želim da mu pomognem u vaspitavanju njegovog sina, iako sam u početku bila veoma loše, kada sam čula da je postao otac - napisala je manekenka.

Kristijano Ronaldo je završio na naslovnicama gotovo svih tabloida kada je na svom “Tviter” profilu objavio da je postao otac dječaka kome je dao svoje ime, a koga je dobio poslije jednonoćne avanture sa konobaricom jednog restorana u Los Anđelesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana