Irina i Bredli postali roditelji

Agencije
Irina i Bredli postali roditelji

Poznati glumac Bredli Kuper i manekenka Irina Šajk uspjeli su dvije sedmice da kriju da je na svijet došla njihova beba.

Da se Irina porodila još prije 15 dana piše "Pipl". Novopečeni roditelji su imali neobičnu želju da srećni događaj što duže čuvaju u tajnosti, zbog neprestanog interesovanja javnosti kojem su bili izloženi tokom njene trudnoće. Inače, još se ne zna pol djeteta. Zna se da je par planirao da dijete nazove Čarls ako bude dječak ili Čarli ako je djevojčica.

Par je u vezi od septembra 2015. godine, a vjenčanje je planirano za avgust ove godine. Oni su još prošlog mjeseca organizovali babine na kojima se okupio sam krem svjetskog džet-seta, a sve je prošlo veoma intimno i sa ukusom. Lijepa ruska manekenka je tamo samo sjedila, smješkala se i otvarala poklone, koji su uključivali sve ono što joj je potrebno da se pripremi za dolazak prvog djeteta na svijet, a, između ostalog, i pregršt dječije garderobe sa potpisom slavnih dizajnera.

Organizaciju ovog skupa su na sebe preuzeli Bredli i njegova majka, koja se tek tokom trudnoće zbližila sa Irinom, a od tada su nerazdvojne. Ono što je posebno zanimljivo je to da Irina ne planira uskoro da se vrati na modne piste, nego da što prije rodi barem još jedno dijete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana