Irenina 48 sati svadba

Glas Srpske
Irenina 48 sati svadba

Voditeljka Irena Spasić udaće se u specijalnom izdanju svoje emisije krajem novembra. Irena će u brak stupiti sa svojim dugogodišnjim partnerom u finalu šestog serijala emisije "48 sati svadba". Lijepa voditeljka inače će sljedećeg proljeća postati mama.

- Tokom ovih šest godina u emisiji, prisustvovala sam venčanju 250 parova, ali nisam razmišljala o udaji. Našoj svadbi prisustvovaće svi ti parovi kojima sam i ja na neki način "kumovala", i biće mi zanimljivo što ćemo zameniti uloge - rekla je Irena za "Gloriju".

Ime svog partnera nije otkrila, ali je rekla da je nekoliko godina stariji od nje i da su se već uveliko zabavljali kada je emisija startovala.

- Bili smo presrećni kada smo saznali da ćemo postati roditelji, a za nekoliko dana ćemo saznati i pol bebe - rekla je voditeljka koja će sudbonosno "da" izgovoriti 28. novembra.

Nema mjesta u Srbiji koje nije posjetila voditeljka popularne emisije. Gledaoci je vole jer je iskrena, baš kao i u privatnom životu. Tokom mnogo mjeseci provedenih na snimanjima Irena se upoznala sa 250 mladi i isto toliko mladoženja, razgovarala pred kamerama sa preko hiljadu članova njihovih porodica, rodbine i prijatelja, obišla Srbiju uzduž i poprijeko, radila na minus 22 i na plus 40 stepeni, nekad prehlađena i umorna, a najčešće raspoložena i vedra.

Svakog petka u 9.30 Irena kreće iz Beograda put gradova i sela u kojima sa još šest članova ekipe pravi ovu veoma gledanu emisiju. Kući se vraća nedjeljom u večernjim časovima. Slobodan vikend skoro da i nema, a ponedjeljak je rezervisala za odmor, kada obavezno isključuje telefon i odmara se uz televiziju, dobru knjigu i druženje sa prijateljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana