Interpol juri vjerenicu zvijezde Granda

Blic
Interpol juri vjerenicu zvijezde Granda

Pjevač Slobodan Vasić je budvanskoj policiji prijavio da ga je bivša vjerenica Valentina Vučićević fizički napala, ali, kako je ona već otputovala iz Crne Gore, za njeno nalaženje angažovan je i Interpol.

„Blicu" je u crnogorskoj policiji potvrđeno da je pjevač 18. avgusta podnio prijavu protiv Vučićevićeve zbog fizičkog napada.

Naime, poslije pisanja pojedinih medija da je mladi pjevač navodno tukao vjerenicu u jednom budvanskom klubu, reagovala je budvanska policija i mladog pjevača pozvala na razgovor.

Vasić je, po pozivu, 18. avgusta došao u prostorije Centra bezbjednosti Budva.

Prvo je rekao da nije htio da događaj prijavljuje policiji. Međutim, predomislio se zbog navoda u medijima da je fizički napao Valentinu Vučićević. Bivšu vjerenicu je prijavio zbog fizičkog napada 14. avgusta 2015. godine u „Vili Manojlović" u Budvi.  

Kada je i zvanično podnio prijavu protiv djevojke sa kojom je planirao da provede ostatak života, policiji je detaljno ispričao šta se sve dešavalo te večeri u klubu.

Policija je o Vasićevoj prijavi za fizičko nasilje obavijestila zamjenika osnovnog državnog tužioca u Kotoru.  

Da bi se utvrdilo šta se 14. avgusta dešavalo u „Vili Manojlović", tužilac je naredio policiji da razgovara i sa Valentinom Vučićević.

Međutim, utvrđeno je da je Valentina, još prije prijave bivšeg vjerenika za fizičko nasilje, napustila Crnu Goru. Tužilac je tada naredio da se od nje uzme izjava putem međunarodne policijske saradnje.  

Angažovan je i Interpol, tačnije Nacionalni centralni biro Podgorica, koji treba da uputi kolegama u Beogradu zahtjev da srpska policija sasluša Valentinu Vučićević.

Mediji su pisali da je Valentina navodno nedavno saznala da je Sloba u velikim dugovima zbog novca koji nije vraćao zelenašima, pa je odlučila da ga ostavi i raskine vjeridbu. Otišla je u Budvu sa drugaricom.  

U klub u kome su proslavljale rođendan Valentinine drugarice, došao je Vasić, koji je, kako su pisali mediji, bio pripit i preklinjao ju je da se pomire.  

Kada je Valentina rekla da ne želi da mu se vrati, pjevač ju je počupao za kosu, a onda i udario, a ona je njega udarila flašom u glavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana