Instagram gorio od svađe Bibera i Gomezove

Agencije
Instagram gorio od svađe Bibera i Gomezove

Nova djevojka Džastina Bibera Sofija Riči glavna je tema 77 miliona pratilaca, koje 22-godišnji pjevač ima na "Instagramu".

Sve je počelo nakon serije selfija sa Sofijom koje je Džastin podijelio na "Instagramu", a u okviru posljednjeg je poručio svojim fanovima: "Zaključaću svoj nalog ukoliko ne prestanete sa hejtom. Ovo se otrglo kontroli. Ako ste stvarno moji fanovi, onda nemojte da hejtujete osobe koje volim".

Biberu je savjet uputila i bivša djevojka Selena Gomez.

- Ako ne možeš da se nosiš sa hejtom onda prestani da postavljaš fotografije sa djevojkom. To je nešto posebno što bi trebalo da zadržite samo za vas dvoje. Nemoj da se ljutiš na svoje fanove. Oni su te voljeli i podržavali prije nego što je to bilo ko drugi uradio - napisala je ona.

Ipak, cijela ova drama se nije završila ni na ovome, budući da je Biber odgovorio, mada ne direktno Gomezovoj, ali svima je bilo jasno na koga su se odnosile njegove riječi. "Zabavno mi je to kako me neki ljudi koriste da skrenu pažnju na sebe, a i dalje pokušavaju da upiru prstom u mene. Tužno. Ali sve najbolje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana