Indira Radić ne haje za komentare VIDEO

Glas Srpske
Indira Radić ne haje za komentare VIDEO

Prašina koja se podigla zbog nove pjesme Indire Radić, "Marija", koju je otpjevala na pomalo čudnom francuskom jeziku, nikako da splasne, a pjevačica i ne haje mnogo za sve to.

Naime, mnoge javne ličnosti počele su da je komentarišu. Nekima se sviđa, neki su šokirani, a najglasniji u komentarima bio je Aca Lukas, koji je izjavio:

- Francuzi hitno treba da otkažu priznanje Kosova. Ako to ne urade, nagovorićemo još dve-tri pevačice da urade ovo isto, pa će morati da rade reviziju francuskog jezika. Bolje da nas shvate ozbiljno. Nuklearne projektile nemamo, ali imamo bolida koliko hoćeš - kritički je Lukas razmotrio ovaj "problem".

Za to vrijeme Indira ne haje pretjerano za komentare.

- Meni je drago da smo vratili narodu osmeh na lice u ovim teškim vremenima - izjavila je Radićeva, koja je na svoj "fejsbuk" profil čak postavila i fotomontažu na kojoj je umjetnik Mladen Oljača predstavio kao Marijanu, simbol Francuske, i to objavio na jednom internet portalu.

Inače, o Radićevoj se ovih dana pojavilo i mnoštvo viceva poput: "Čak Noris je nestao jer ga je srela Indira i proždrnula ga"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana