Iman otkrila tajnu njenog dugog braka sa Dejvidom Bouvijem

Agencije
Iman otkrila tajnu njenog dugog braka sa Dejvidom Bouvijem

Kada su se supermodel Iman i muzička legenda Dejvid Bouvi vjenčali 1992. bili su jedan od najpopularnijih parova među zvijezdama. Iako je javnost željela da zaviri u njihov život, Bouvi se trudio da zaštiti njihovu privatnost.

Iman je u emisiji kod Opre Vinfri, snimljenoj neposredno prije smrti njenog supruga, koja je emitovana proteklog vikenda, progovorila o svom braku sa pokojnim muzičarem.


"Oboje smo razumjeli razliku između ličnosti i persone", kaže ona. "Kad smo bili kući, bili smo samo Iman i Dejvid. Nismo bili niko drugi".

Iman kaže da je njihov brak trajao tako dugo (proslavili su 23. godišnjicu prošlog juna), zbog dva faktora: vremena i postavljanja prioriteta.

"Mislim da je tajna dugog braka raspolaganje vremenom. Morate da budete u pravoj fazi života, kako biste bili spremni za vezu koja će trajati zauvijek i koja će biti na prvom mjestu", kaže ona.

Ako vam je bilo šta drugo prioritet u tom trenutku, Iman smatra da ne treba da razmišljate o braku.

"Ako vam je važna karijera, nemojte se vjenčavati i rađati djecu, jer nešto će u takvim okolnostima trpeti", kaže ona. "Znam ja nas žene, želimo da imamo sve. Ipak, ne možemo imati sve u istom trenutku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana