Imam opsesivnu potrebu da budem u centru pažnje

Agencije
Imam opsesivnu potrebu da budem u centru pažnje

Bivša prva dama Francuske, model i pjevačica Karla Bruni nedavno je javnosti otkrila svoju opsesivnu potrebu za time da se eksponira...

Lik Karle Bruni redovno krasi naslovnice poznatih magazina, a bivša prva dama Francuske je i zaštitno lice modne kuće Bulgari. U svom posljednjem intervjuu povodom njenog biografskog dokumentarca Bruni je izjavila da ima neprestanu potrebu za time da bude u centru pažnje.

"Kao da postoji neka protivrečnost u vezi sa time ko sam ja. Nesigurnost u pogledu toga šta sutra donosi primorava me da se stalno izlažem javnosti. To je potreba jednog dijela moje ličnosti, koji je truo, usamljen i infantilan", otkrila je Bruni.

"Ne znam odakle ta potreba za konstatnim dokazivanjem i priznanjima. Vjerovatno zato što sam kopile. U suprotnom ne bih sebe prisiljavala da prolazim kroz sve ovo", dodala je.

Karla Bruni zvanično je ćerka pijanistkinje Marise Borini i kompozitora Alberta Brunija Tedeskija, ali je 2008. godine saznala da je njen biološki otac jedan biznismen u Brazilu, porijeklom iz Italije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana