Imam 170 kilograma i srećnija sam nego ikada

Agencije
Imam 170 kilograma i srećnija sam nego ikada

Vitni Tor postala je poznata kada je na "Jutjub" okačila video pod nazivom "Fat Girl Dancing" gdje je pokazala koliko ima samopozdanja iako ima 170 kilograma.

Vitni nikada nije imala problem sa svojom kilažom, što je dokazala i videom na Jujtjubu kojim se i proslavile prošle godine. Iako je dobila lavinu negativnih komentara na račun izgleda, Vitni kaže da je srećnija nego ikada sa svojih 170 kilograma.

Razlog njenoj sreći jeste to što je ova tridesetogodišnja djevojka dobila sopstveni rijaliti šou, budući da je njen video u kom pleše dobio na milione gledalaca.

"Žene širom svijeta su u meni vidjele nekoga s kim mogu da se identifikuju, jer su krupnije žene potpuno zapostavljene u medijima", kaže Vitni.

"Nadam se da ću im ja biti inspiracija", rekla je ona.

Kroz svoj rijaliti Vitni će pokušati da dokaže kako kilogrami ne mogu da budu prepreka za sreću.

"Godinama sam milsila da nemam prava da plešem, iako je to nešto što me čini najsrećnijom na svijetu. Ljud treba da rade šta žele i vole bez obzira na sve".

Vitni je počela da se goji kao tinejdžerka kada su joj ustanovili sindrom policističnih jajnika te jedno vrijeme nije plesala. Ipak, vremenom ona je prihvatila svoju kilažu i kada se to desilo, počela je ponovo da pleše. Tada je povratila svoje samopouzdanje.

"Želim da oslabim, ali nisam opsjednuta time da budem mršavica", zaključuje Vitni jer je svijesna da njeni kilogrami mogu da predstavljaju pretnju zdravlju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana