Imala je sreće u karijeri, ali ne u ljubavi: Četiri razvoda dovela su je do neprepoznatljivosti

GS
Foto: Tanjug

Davnih devedesetih godina Melani Grifit važila za jednu od najljepih žena Holivuda, a svoju profesionalnu karijeru glumice počela je sa 12 godina

Iza sebe ima oko pedeset filmova, mnogobrojne nominacije za Oskara, a 1988. godine dobila je i nagradu za najbolju glumicu u filmu "Working girl".

Pored svoje karijere i velikog broj maestralno odigranih uloga, Melani Grifit pažnju javnosti je privlačila i svojim ljubavnim životom. Iza sebe je imala četiri ozbiljne veze, ali i četiri razvoda.

Prva ljubav joj je bila Don Džonson za koga se udala. Međutim, brak nije potrajao, a nakon šest mjeseci su se razveli. Šest godina kasnije ulazi u brak sa Stivenom Bajerom sa kojim je dobila i prvo dijete, sina Aleksandra. Iako su mnogi mislili da se Melani konačno skrasila - prevarili su se. Samo pet godina kasnije uslijedio je razvod od Bajera.

Nakon drugog razvoda, nekadašnja holivudska lepotica pada u jaku depresiju. Počela je da konzumira alkohol i jake opijate. Tri puta je bila na odvikavanju, a kako je jednom progovorila za strane medije, pravo je čudo što je ostala živa.

"Nikad nisam koristila heroin, pa sam zato mislila da sam bolja od drugih. Ali, bilo je tu puno alkohola i kokaina. Ogromne količine. Ja sam mislila da se samo dobro zabavljam".

Mnogobrojne rehabilitacije pomogle su joj da stane na svoje noge. Prošlo je neko vrijeme, a onda se vratila svom prvom mužu - Donu sa kojim se opet vjenčala 1989. godine. Njihov drugi brak obilježilo je rođenje ćerke Dakote, koja je se kasnije proslavila ulogom u filmu "Pedeset nijansi sive".

I pokušaj da se vrati prvoj ljubavi je propao, te su se njih dvoje opet razveli. Finalni raskid desio se 1995. godine.

Samo nekoliko mjeseci nakon raskida, svijet je iznenadila vijest da je Grifitova zaplovila u novu romansu i to sa španskim glumce Antoniom Banderasom.

Iako su mnogi mislili da je holivudska ljepotica konačno pronašla sreću, to se nije dogodilo, jer se i ovaj brak 2014. godine raspao. Mediji su tada pisali da je ovo bio jedan od najskupljih razvoda, a u pitanju je bila cifra od 50 miliona dolara zbog podjele zajedničke imovine.

Danas, Melani Grifit živi svoj život punim plućima,a mediji su je nedavno uslikali na premijeri filma "Halloween End" u Los Anđelesu, prenosi B92.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana