Ilon Mask sa majkom prisustvovao Met Gali, otkrio i svoje planove za Tviter

Kliks
Foto: profimedia

Najbogatiji čovjek na svijetu Ilon Mask pojavio se u javnosti po prvi put od kupovine Tvitera, a tom prilikom nije mogao proći bez pitanja o istom.

Mask je stigao na Met Galu sa svojom, otkako se razišao sa pjevačicom Grimes, nesvakidašnjom pratnjom - majkom Maje Mask.

Iako je tema večeri bila "Gilded Glamur", Elon se pojavio u klasičnom smokingu izjavivši kako "prati pravila oblačenja", dok je Maja zablistala u kreaciji modne kuće Dior koju je ukrasila dugačkom bisernom ogrlicom.

Ipak, ono što je sve prisutne najviše zanimalo jesu Maskovi planovi za Tviter o kojim ga je La La Antoni odlučila i ispitati.

"Moj cilj je, pod pretpostavkom da se to ostvari, učiniti Tviter što inkluzivnijim i imati što širi krug ljudi na njemu koji će ga smatrati zanimljivim i zabavnim", rekao je Mask koji želi da ova platforma "čini život boljim".

Istakao je kako se osjeća odlično i uzbuđeno jer se nalazi tu, a na njegovu kratku izjavu ubrzo su se počele skupljati reakcije korisnika ove društvene mreže.

"Cijela moja neto vrijednost je u rukama ovog čovjeka", našalio se neko uz Maskov video gdje pred kamerama pravi smiješne face.

Inače, on i njegova majka već su par puta prisustvovali ovoj svečanosti.

Maja radi kao model u Južnoj Africi od svoje 15. godine gdje je vrlo tražena. Godine 2010. pozirala je gola na naslovnici zdravstvenog izdanja časopisa Tajm, dok je 2011. pozirala kao trudnica u godinama za naslovnicu Nju Jorka.

Njen sin važi za najbogatiju osobu na svijetu. Najveći dio njegovog bogatstva vezan je za dionice Tesle, kompanije električnih automobila koju vodi, a Forbes procjenjuje kako Maskova neto vrijednost teži oko 245 milijardi dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana