Ikodinović: Želim da me Nataša ostavi na miru

Glas Srpske
Ikodinović: Želim da me Nataša ostavi na miru

Bivši vaterpolista, a odnedavno i bivši muž Nataše Bekvalac, Danilo Dača Ikodinović otkrio je za srpske medije da osjeća rasterećenje poslije razvoda i da pjevačici želi da "fura svoju fantastičnu karijeru, samo da njega ostavi na miru".

- Da je sve bilo kako sam ja hteo, razveo bih se još pre tri meseca - kaže Dača Ikodinović, koji se prošlog četvrtka konačno razveo od Nataše poslije višemjesečnog nagađanja "ko je kriv".

Sporazumni razvod braka je prošao bez medijske pompe, baš onako kako je Dača i priželjkivao od samog početka.

- Konačno je sve završeno i osećam rasterećenje. Srećan sam što je ova sapunica završena i što više nema govora o tome kako ona traži ovo ili ono, kako sam ja nemoralan, a ona visokomoralna... Sada je zaista gotovo i ja okrećem novi list - rekao je Ikodinović.

Bivši vaterpolista je otkrio i detalje razvoda, tačnije da iako je Nataša Bekvalac staratelj, on ima pravo da viđa kćerku Hanu "kada god to poželi", a da od polovine kafane "Tako je suđeno" Nataša neće dobiti ništa, jer:

- To bi bilo kao kada bih ja rekao da je polovina pesama pomenute gospođe moja - kaže Danilo i dodaje da o Nataši više i ne razmišlja i da je ravnodušan.

Ikodinović kaže da neće davati "patetične izjave tipa 'vjerujem u ljubav'", a na Natašinu izjavu da joj "okončanje braka nije donelo ni sreću ni tugu već istinu", Dača je reagovao riječima: - Koju istinu? Da li ona sme da priča o istini? Da li ona zna šta znači ta reč?

Dodao je da ni "izvini" od bivše supruge ne bi zaliječilo rane: - Nema tu ko kome da se izvinjava. Najbolje bi bilo da oboje ćutimo - ona da se okrene svojoj fantastičnoj karijeri, neka gura svoje pesme, samo da mene ostavi na miru jer se zna koji su to šatro novinarski izvori. Odajem priznanje majstoru manipulacije i kontrole medija. Ja to nisam i samo želim da me ostavi na miru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana