Ibrahimović i supruga u skupocjenom šopingu: Pogledajte najnoviju Ibrinu zvijer od dva miliona eura

GS
Ibrahimović i supruga u skupocjenom šopingu: Pogledajte najnoviju Ibrinu zvijer od dva miliona eura

Na dan utakmice njegovog Milana protiv Intera u polufinalu Lige prvaka (0:2), igrač Rosonera Zlatan Ibrahimović sa suprugom se odlučio "ponoviti" novim automobilom marke Ferrari vrijednosti dva miliona eura.

 Italijanski i engleski mediji navode kako je slavni napadač Milana posjetio trgovca luksuznim automobilima.

Zanimljivo da su se ispred auto-salona dovezli u jednom Ferariju, a kući je otišli za volanom drugog vrijednosti dva miliona eura.

 Ibrahimović i Seger zamijenili Ferrari SF90 Spider zlatne boje čija se vrijednost procjenjuje na pola miliona eura, za skuplji model Daytona SP3 u kojem se odvezao spuštenog krova.

Daytona SP3 primjerak je Ferrarija koji je proizveden u 599 primjeraka, a brzinu do 100 km/h postiže za nevjerovatnih 2.85 sekundi.

Zanimljivo kako je primjerak koji je ostavio kod trgovca Ibrahimović sam sebi kupio 2021. godine za svoj jubilarni 40. rođendan.

Svi se pitaju da li je novi model Ferrarija preuranjeni poklon za 42. rođendan koji će proslaviti 3. oktobra ove godine.

Popularni Ibra se na skupocjeni šoping odlučio na dan kada je njegov Milan poražen s 2:0 od Intera u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Švedski nogometaš bh. korijena za taj meč nije konkurisao zbog povrede.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana