I u pakao zbog Plejbojeve zečice

Glas Srpske
I u pakao zbog Plejbojeve zečice

Najpoznatiji bugarski fudbaler Dimitar Berbatov ovih se dana našao u smrtonosnom ljubavnom trouglu. Zvijezda Mančester junajteda je na "Old Trafordu" odigrao ispodprosječnu sezonu, a sada je jasno i zašto.

Čini se da se nestašni Dimitar već neko vrijeme dopisuje s djevojkom koja u Bugarskoj predstavlja svojevrsnu seks-ikonu, a zove se Nikoleta Lozanova. Ova zamamna Plejbojeva "zečica" koja je svojim "čvrstim stavom" poharala bugarske naslovnice 2006. godine, navodno je toliko zaludjela Berbatova da joj je danonoćno slao ljubavne SMS poruke.

I sve je bilo u redu dok mu jednog dana s druge strane nije došla poruka od Georgija "bosa" Stoilova, gangstera nadaleko poznatog po druženju samo s najljepšim ženama i poslovičnoj okrutnosti. Uglavnom, "pitomi" Georgi je tog dana napravio redovnu kontrolu Nikoletinog mobilnog telefona i potom Berbatovu poslao najbolniju ljubavnu poruku ikad.

Inače, Stoilov je postao gazda najuticajnijeg klana tamošnje mafije kada su mu 2004. godine bombom ubili oca i pregršt "poslovnih saradnika" u liftu.

I dok engleski mediji razvlače priču o Berbatovoj smrtonosnoj aferi, njegovi prijatelji tvrde da je Nikoleta, zapravo, predmet fantazije mnogih fudbalera. Naime, 31-godišnja seks-bomba je, navodno, sama inicirala dopisivanje s Berbatovim, kako bi svog prezaposlenog momka napravila ljubomornim. I nije to bilo prvi put. Ispada da oko nje fudbaleri padaju k'o muve. Da je ovo istina, upućuje i Nikoletina slična prolazna afera s rezervnim golmanom Liverpula, takođe Bugarinom Nikolajem Mihailovim, koji je sličnu priču s fatalnom ženom proživio početkom ove godine.

Zanimljivo je i kako se završila ova veza. Liverpulov golman je nakon prekida izjavio "kako je razlika između Nikolete i njegove nove djevojke kao između 'trabanta' i 'ferarija'". Sljedećeg dana, njegov je 170.000 funti vrijedan "ferari" temeljno opran u kiselini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana