I po Njujorku me zovu Milice

Agencije
I po Njujorku me zovu Milice

Prije dvije decenije Sofija Jović se proslavila ulogom male Milice u seriji "Otvorena vrata", a kaže da je i u Njujorku, gdje sada živi, fanovi prepoznaju na ulici.

Život porodice Anđelić-Jakovljević ponovo je na TV ekranima u nastavku serijala na Prvoj TV. Iako se od snimanja serije "Otvorena vrata" Sofija Jović ne bavi glumom, Bojana Maljević je uspjela da je ubijedi da učestvuje i u nastavku.

Sofija kaže da u Srbiju nije često dolazila, ali da bi svaki put kada se nađe u srpskoj prestonici ljudi na ulici vikali: "Eno Milice", a to joj se često dešavalo i u Njujorku. Milicu Jakovljević, koju igra Sofija Jović, zastupnicu ali i protivnicu svih srpskih ideologija i politika, posljednji put smo vidjeli kada je imala 13 godina.

Majka Katarina je drugog dana bombardovanja poslala u Kanadu. Uprkos Katarininim očajničkim, ucjenjivačkim, patetičnim i komičnim vapajima, Milica ostaje u Kanadi i postaje odlučni i beskompromisni borac protiv korporacijske tiranije, potrošačkog društva i globalizma.

Za razliku od profesionalnog, njen ljubavni život je prava katastrofa. Iz prolazne veze ima osmogodišnju kćerku Keti. Keti, Miličinu kćerku, igra Teodora Jelisavčić. Na majku je naslijedila pamet, ali ne i ista interesovanja koja je mama imala u njenim godinama.

Keti ne zna šta je Skupština, niti da u njoj postoje poslanici. Kad sazna, pred svima će izgovoriti: "Vau, kakva dosadna tema za moj uzrast"! Keti je maza, Keti je mezimica, Keti je vesela i nasmijana, duhovita i zabavna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana