I nakon dva Oskara, glumica smatra da je Holivud nepravedan

Agencije
I nakon dva Oskara, glumica smatra da je Holivud nepravedan

Glumica Hilari Svonk poznata je u filmskom svijetu po svojim ulogama snažnih žena. Ona je čak i nakon dva osvojena Oskara zapanjena načinom na koji funkcioniše Holivud.

Izgradila je karijeru glumeći jake i snažne žene. Od kako je osvojila dva Oskara, za ulogu bokserke u filmu "Million Dollar Baby" i transrodnog muškarca u "Boys Cry" ova četrdesetogodišnja glumica i dalje je svesna nejednakosti koja vlada u Holivudu.

"Nije da sam ljuta, samo sam zaprepašćena", rekla je Hilari za "HuffPost Entertainement ", aludirajući na to kako glumci i Holivudu mogu da zarade i do deset puta više novca od glumica.

"To je svijet u kom živim skoro cio svoj život i zbog toga nema više ljutnje. Zaista ne mogu da se ljutim kada sam imala priliku da igram najjače ženske filmske uloge u posljednjih 15 godina", rekla je glumica.

Hilari nije bilo na filmskom platnu skoro tri godine, ali sada se vraća na velika vrata filmom Tomija Lija Džonsa "The Hoseman". Kao i do sada Hilari glumi jaku i stamenu ženu u pomenutom filmu u kom ne nosi šminku, nije udata i previše je samostalna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana