I dalje nisu u dobrim odnosima: Napetost između braće počela je upravo tada

Agencije
I dalje nisu u dobrim odnosima: Napetost između braće počela je upravo tada

Princ Hari i njegov brat princ Villijam posvađali su se prije nego što je Hari prošlog mjeseca napustio Englesku sa suprugom i djetetom i još nisu u dobrim odnosima, prenosi Pipl.

- Nikada nisu imali naročito dobar odnos, ali obojici im je laknulo što se sve završilo - rekao je porodični prijatelj za magazin.

- Možda Megan i Hari nisu tako zamišljali stvari, ali željeli su da budu srećni. Ko može da ih okrivi za to? - dodao je isti izvor.

Izgleda da bratske tenzije datiraju iz 2017. godine kada je Vilijam savjetovao mlađem Hariju da ne brza previše sa Megan Markl, što se Hariju nije dopalo.

U međuvremenu je na dodeli nagrada Margo Robi preuzela nagradu za najbolju sporednu ulogu za glumca Breda Pita, prenosi Tajm.

Margo Robi je prenijela Pitove riječi da će nagradu nazvati "Hari" i da je "stvarno uzbuđen što će je vratiti u SAD sa sobom.

"Njegove reči, a ne moje!", rekla je glumica, a kamera je brzo pokazala lica princa Vilijama i Kejt Midlton, koji su se nasmejali ovoj šali.

Takođe, CTV njuz prenosi da je Madona ponudila Hariju i Megan priliku da iznajme svoj vrhunski stan u Central Park Vestu.

"Ne idite u Kanadu, tamo je dosadno, dođite u Nujork", poručila je ona princu Hariju i Megan.

Ipak, Insajder izveštava da par "uživa u tihom životu" na ostrvu Vankuver. prenosi Newser.com.

"Ova odluka (da napuste Englesku) dugo ih je držala i laknulo im je kada su to učinili", navodi izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana