Hurem se liječi od depresije

Agencije
Hurem se liječi od depresije

Turska glumica Merjem Uzerli poznatija kao Sultanija Hurem prekinula je snimanje hit serije “Sulejman Veličanstveni” i hitno je odvezena u bolnicu jer se požalila ljekarima da joj nije dobro. Glumica je otputovala u Njemačku i nije poznato kada će nastaviti snimanje koje je odloženo do daljnjeg.

Najpoznatija turska glumica Merjem Uzerli prekinula je snimanje “Sulejmana Veličanstvenog” do daljnjeg. Naime, poslije jubilarne stote epizode, Hurem se požalila ljekarima da mora u bolnicu jer joj nije dobro. Kada je stigla, ljekari su joj dijagnostikovali “ekstremni umor i mentalnu iscrpljenost”. Merjem je rekla da pati od depresije i sa vjerenikom Kanom je otišla u Njemačku na odmor.  

Ljekari su lijepoj glumici savjetovali da se što više odmara i ne napreže. Merjem je odmah po dolasku u Njemačku otišla u jednu kliniku na rehabilitaciju, i rekla je da ne može više da snima.  

“Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin”, rekla je Merjem turskim medijima.  

Sve vrijeme sa Uzerlijevom je njen vjerenik, biznismen Kan Ateš, a kada će se crvenokosa ljepotica vratiti u Tursku i nastaviti snimanje, nije poznato. Publika u Turskoj neko vrijeme neće gledati ovu hit seriju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana