Hurem prevarena: Vjerenik uhvaćen s drugom

Agencije
Hurem prevarena: Vjerenik uhvaćen s drugom

Berlin - Turska glumica i zvijezda serije “Sulejman Veličanstveni“, tridesetogodišnja Merjem Uzerli, konačno se oporavila nakon višemjesečne depresije, a po izlasku sa klinike, glumicu su sačekali naslovi u novinama kako ju je vjerenik prevario, o čemu navodno svjedoče i paparaco slike Kana Ateša sa večere sa nepoznatom djevojkom.

Merjem je u maju otputovala u Berlin na rehabilitaciju, gdje se liječila od depresije, zbog čega je navodno prekinuto snimanje popularne serije.

Glumica je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografije sa obale mora, a budući da je u zimskoj jakni, može se naslutiti da je negde u Skandinaviji, ali i da je otpuštena sa klinike.

Dok se Hurem liječila u Njemačkoj, procurila je informacija da poznati par nije više u romantičnim odnosima, a ubrzo su i paparaci uslikali njenog vjerenika Kana Ataša sa nepoznatom djevojkom na zajedničkoj večeri, što je izazvalo reakciju javnosti.

 

Da u ljubavnom gnijezdu nije sve kako treba, ukazala je i sama Merjem kada se na svom Fejsbuk profilu na rođendanskim čestitkama zahvalila brojim fanovima, međutim, svog vjerenika, koga je redovno pozdravljala, je ovaj put izostavila, što je samo ohrabrilo spekulacije o raskidu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana