Hrvatsko Ministarstvo turizma: Mitrovićeva zabrana zakasnila

Glas Srpske
Hrvatsko Ministarstvo turizma: Mitrovićeva zabrana zakasnila

Što se tiče hrvatskog Ministarstva turizma, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović je zakasnio sa zabranom reklamiranja hrvatskog primorja, jer je njihova reklamna kampanja za ovu godinu već završena. Medijska zabrana Željka Mitrovića nije nanijela štetu hrvatskom turizmu.

- Kada je riječ o ovogodišnjoj medijskoj kampanji hrvatskog turizma u Srbiji na pojedinim televizijskim kućama, ista je uspješno realizovana u periodu od 30. maja do 30. jula ove godine - piše u izjavi hrvatskog Ministarstva za turizam koju prenosi portal "Index.hr".

Ovaj portal takođe prenosi i da su u Ministarstvu zadovoljni kako sprovedenom kampanjom tako i brojem turista iz Srbije, te da Mitrovićeva zabrana u tom pogledu neće nanijeti nikakvu štetu.

Da podsjetimo, do sukoba na relaciji između Željka Mitrovića i Hrvatske došlo je poslije zapljene njegove jahte "El Bosco", koja je sada data na aukciju, zbog čega je vlasnik Pinka izdao zabranu emitovanja hrvatske kinematografije, promovisanje hrvatskih pjevača, ali i reklama za primorje na svim njegovim televizijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana