Holivudski poljupci sa ukusom luka i znoja

Agencije
Holivudski poljupci sa ukusom luka i znoja

Glumcima plaćaju da se, između ostalog, ljube jedni s drugima, no niko ne zna šta holivudski glumci pri tome prolaze.

Na listi onih koji se užasno ljube su Vudi Alen, Harison Ford, Bred Pit, a ima i onih koji imaju specifične mirise.

Kejt Hadson

Kada su pitali Dejna Kuka, poznatog glumca i stendap komičara, o njegovom najgorem filmskom poljupcu, nije se dugo premišljao te je rekao da je Kejt Hadson definitivno njegov broj jedan. Bio je to poljubac u filmu "Djevojka mog prijatelja", a osjećao se na luk.

Tom Kruz

Ljubavne scene u "Nemogućoj misiji" sa zvijezdom Tendi Njuton izgledale su intenzivno i strastveno. Međutim, kako je rekla Njutonova, to iskustvo nije bilo ugodno. Takođe je rekla da je onih dana kada je snimala scene ljubljenja išla kući žaleći se koliko još to puta mora ponoviti. Nakon toga dvije godine nije snimila film. 

Anđelina Džoli

Glumci Anđelina Džoli, Džejms Mekavoj i Morgan Frimen zajedno su glumili u filmu "Tražen". Film je pun akcije, ali i scena ljubljenja. Mekavoj je nakon poljupca s Džoli rekao: "Pa to je bio prvi dan snimanja, bilo je čudno, znojno i ne tako lijepo". Navodno je Pit svojoj bivšoj poklonio i mentol bombone za Valentinovo zbog zadaha.

Dženifer Aniston

Alek Boldvin je za svoju koleginicu rekao da ima izuzetan zadah kafe iz usta. Nakon scene ljubljenja s njom nazvao je taj trenutak bolnim. Džejson Bejtman navodno je zaustavio scenu ljubljenja, jer je zadah iz njenih usta bio neizdrživ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana