Holivudski par raskinuo vezu

Agencije
Holivudski par raskinuo vezu

Bredli Kuper i Suki Voterhaus razišli su se poslije dvije godine zabavljanja. Ova vijest začudila je mnoge, obzirom da su glumac (40) i manekenka (22), prošlog mjeseca bili u Londonu u kojem su tražili idealnu kuću u kojoj bi živjeli.

Glumac je "uhvaćen" u srijedu uveče kako se ludo zabavlja u jednom noćnom klubu u Las Vegasu. Društvo su mu pravilo samo muškarci, odnosno Majls Telar i Džona Hil.

Iako je na stolu, kako za strane medije kažu očevidci, bilo mnogo alkohola, Bredli nije pio, ali je zato igrao "kao lud". Cijele noći, njihovom separeu prilazile su mnoge djevojke.

Čini se da je Bredli rješio da krene dalje, što posebno čudi njegove prijatelje, ali i javnost, obzirom da je poznato koliko je glumac bio lud za Suki.

Bredli je poslije samo nekoliko mjeseci zabavljanja planirao djecu i brak sa manekenkom. Doduše, od samog starta, njegova majka Gloria je bila protiv te ljubavi. Kako navode strani izvori, glumčeva mama je bila ubijeđena da ovaj 18 godina mlađi model, koristi njenog sina kako bi se "dočepala" filmske karijere.

Ako će neko biti srećan zbog raskida, onda je to mama Gloria…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana