Holivudski glumac zaveo 33 godine mlađu ćerku svog prijatelja

GS
Foto: Instagram

Slavni holivudski glumac Ričard Gir danas slavi 75. rođendan, a sigurni smo da bi mu brojne žene poželjele najljepše želje...

Godinama je, naime, slovio za ‘magnet za žene‘, a sada se skrasio s 33 godine mlađom Alejandrom Silvom. Njih su dvoje svoju vezu započeli 2014., a vjenčali su se u aprilu 2018.

Ovaj slavni Amerikanac ima burnu prošlost kad je riječ o ljubavnom životu, no on to ionako nikada nije skrivao.

Oduvijek je znao kako osvojiti žene, a na njegov je šarm posljednja pala španska aktivistica Alejandra.

Razlika u godinama očito im nikada nije predstavljala problem, a mnogi su komentarisali da je Gira mlađahna supruga pomladila te da sjaji pokraj nje.

No, Alejandra nije jedina koja je pala na glumčev šarm. Prije nešto više od tri decenije Gir je zaveo jednu od najljepših manekenki, Sindi Kraford. Njih su dvoje bili u braku od 1991. do 1995., a Sindi je jednom prilikom priznala da im je razlika od 15 godina stvarala probleme u odnosu. Kad su se upoznali, ona je imala 22, a on 39 godina.

"Mislim da je na puno toga što se izdogađalo s Ričardom uticalo to što sam ja tada imala samo 22 godine, bila sam mlada žena koja je još pokušavala shvatiti ko sam i šta želim biti, a on je tada imao već 37. Na neki je način znao da još rastem i mijenjam se. Jednostavno nisam to htjela čuti od njega jer s 22 godine misliš da sve znaš. Misliš da si već formirana osoba A onda shvatiš, 10 godina kasnije, da su bili potpuno u pravu", ispričala je tada ljepotica.

Na kraju su se razveli zbog nepomirljivih razlika. Ona je ipak izjavila da mu zahvaljuje na prelijepim zajedničkim godinama koje joj je pružio, ali je zaključila da im je razlika u godinama na kraju presudila.

U međuvremenu je Gir imao nekoliko veza, a mediji su se najviše zakačili za onu s poznatom glumicom i spisateljicom Padmom Lakshmi. Od nje je glumac bio stariji 22 godine, a veza im je trajala samo šest mjeseci.

Zatim se 2002. oženio za manekenku i glumicu Carey Lowell, koja je glumila u filmovima o Jamesu Bondu, kao i seriji ‘Zakon i red‘. U vezi su bili 7 godina, u braku 11, a dobili su i sina Homera. Na kraju su se ipak razveli, a razlog njihova razlaza takođe su bile nepomirljive razlike. Navodno je Gir želio voditi miran život posvećen porodici i što dalje od medija, dok je ona htjela društveni život pun uzbudljivih događanja.

Nakon nje je sreću pronašao sa španskom aktivisticom Alejandrom, a da za njihovu ljubav ne postoje granice, najbolje govori informacija da je ona kći njegovog prijatelja!

Prvi put ju je upoznao još dok je bila djevojčica, kad se družio s njenim ocem, koji je inače biznismen i bivši potpredsjednik fudbalskog kluba Real Madrid. Ponovno su se povezali 2014. u jednom luksuznom hotelu u Italiji, koji je kupila s bivšim mužem i kojim je Alejandra upravljala. Na inicijativu zajedničkog prijatelja su se spojili, a među njima je odmah zaiskrilo. Zanimljivo je i da su tada oboje bili u procesu razvoda, a ona je na kraju zbog ljubavi prema njemu prešla na budizam i preselila se u Njujork.

Godine 2019. dobili su prvo zajedničko dijete, sina Alexandera, a 2020. stigao je još jedan sin. Gir ima i sina Homera, rođenog 2000., kojeg je dobio s bivšom suprugom Carey, dok Alejandra Silva ima sina Alberta iz prethodnog braka, piše Jutarnji.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana