Holivudski glumac u Sloveniji: Melanija dovlači Amerikance

Agencije
Holivudski glumac u Sloveniji: Melanija dovlači Amerikance

Američki glumac Bil Mari trenutno boravi u Sloveniji gdje uživa u njihovim specijalitetima, a u Sevnici je probao i čuvenu "poticu".

Glumac poznat po ulogama u filmovima "Isterivači duhova" i "Izgubljeni u prevodu" probao je i tortu koji su kreirali sevnički slastičari, koju je nazvao Melanija, po imenu prve dame, koja potiče iz ovog grada.

"Slovenija je vrlo simpatična i lijepa, ljudi su ljubazni, ima mnogo zelenila i biciklističkih staza. Vrlo dobro se ovdje osjećam, svuda sam dobro jeo, a okupao sam se i u Bledskom jezeru", rekao je glumac medijima u Sevnici.

Inače, slovenački mediji prenose da se posjeta američkih turista Sloveniji od početka godine povećala za čak 30 odsto što je direktna posljedica uticaja Melanije Tramp. Za manje od sto dolara američki turisti u Ljubljani mogu da učestvuju u turama razgledanja mjesta koje je u mladosti posjećivala Melanija Knavs dok se školovala u prestonici, a moguće je razgledanje i Sevnice s lokalnim vodičem, pa ćete tako imati prilike da vidite i Melanijinu osnovnu školu i kuću u kojoj je živjela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana