Holivudske zvijezde u kandžama preljube

Agencije
Holivudske zvijezde u kandžama preljube

Za nekim slavnim damama uzdišu milioni muškaraca širom svijeta. Ipak, ni njih nisu mimoišla ljubavna razočaranja i neuspjesi. One su iskusile kako je biti prevarena žena.

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez je u intervjuu za britanski "Glamur" 2015. podijelila mudrosti koje je spoznala poslije prevare. Doduše, nije otkrila ko je bio taj koji je varao.

- Shvatite da se prevara nije dogodila zbog vas. Kad vas neko vara, to više govori o njemu. O njegovim manama. Ali, dosta žena osjeća da je prevara posljedica njihovih nedostataka, da nešto s njima nije u redu. Istina je da je u pitanju ego onog koji vara i ono nešto što im je potrebno da ih ispuni. To ih tjera da traže sreću van veze. A ne zato što mi nismo bile dovoljne - ispričala je Lopez.

Pjevačica Britni Spirs se za vrijeme koncerta u Las Vegasu 2014, taman kad je u medijima izašla informacija da je tadašnji momak David Lukado varao, obratila publici.

- Čini mi se da već svi znaju da me moj momak varao. Ali najbolji dio kod raskida je da slijede novi momci, izlasci, romantika - rekla je tada pjevačica.

Rijaliti zvijezda Kloi Kardašijan je više puta doživjela preljubu, a javnosti je otkrila dvije prevare.

- Lamar je radio sve što je mogao da bih se osjećala kao princeza, tako da nikad nisam ni sumnjala na prevaru. Bio je tako dobar - kaže Kloi o prevari Lamara Odoma.

Glumica Meg Rajan je 2000. godine, dok je bila u braku sa Denisom Kvejdom, započela vezu sa kolegom Raselom Krouom.

- Denis mi nije bio vjeran dugo vremena i to je bilo jako bolno. Poslije razvoda sam saznala još mnogo o svemu tome - rekla je glumica.

Njena koleginica Sijena Miler bila je vjerena sa glumcem Džadom Louom kada se saznalo da je vara sa dadiljom svoje djece iz prvog braka. Svako je otišao na svoju stranu, ali su se pomirili poslije nekoliko godina.

- Kada se veza završi tako kako se naša završila, bitno je ako možeš da se pomiriš sa tom osobom i jednom zauvijek vidiš da li je stvarno kraj ili imate šansu za nešto novo. Naše pomirenje je bilo zdravo i katarzično iskustvo - rekla je Sijena.

Među prevarenim slavnim damama su i glumice Eva Longorija i Sandra Bulok.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana