Holivudske zvijezde obožavaju estetskog hirurga

Agencije
Holivudske zvijezde obožavaju estetskog hirurga

Nije tajna da su mnoge holivudske zvijezde svoje fizičke nedostatke popravljale kod estetskog hirurga. Neke od njih to bez problema priznaju, dok druge ne vole da o tome pričaju u javnosti.

Junakinja hit serije "Tračara" Blejk Lajvli smanjila je nos još u tinejdžerskom dobu, a mnogi njeni kritičari tvrde da je ova glumica povećala grudi i podigla očne kapke.

"Viktorijin anđeo" Miranda Ker vitku liniju održava zahvaljujući zdravom životu i pravilnoj ishrani. Ali, uprkos dobrim genima, manekenka je nakon razvoda sa glumcem Orlandom Blumom riješila da poveća grudi.

Latino diva Dženifer Lopez je nekoliko puta korigovala nos, a kako je ostala dosljedna svom obliku lica, promjene su uvijek bile jedva primjetne.

Popularna glumica Skarlet Johanson nikada nije krila da je smanjila nos i nije joj problem da govori o korekciji zbog koje se, kaže, osjeća ljepše.  

Lista stvari koje je pop diva Bijonse navodno promijenila kod sebe godinama se samo povećava. Tako se šuška da je ova pjevačica navodno povećala grudi, stanjila nos, povećala gornju usnu i posvijetlila kožu.

Među slavnim ličnostima koje su zbog ljepote išle pod nož ima i muškaraca. Holivudski zavodnik Rajan Gosling podvrgao se operaciji nosa prije nego što se proslavio ulogom u filmu "Bilježnica", koja mu je donijela popularnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana