Holivudske zvijezde na premijeri filma This Is It

Glas Srpske
Holivudske zvijezde na premijeri filma This Is It

Film "This Is It", koji je premijerno prikazan u utorak uveče, istovremeno u 15 gradova širom svijeta, privukao je predstavnike svjetskog džet seta.

Ovo ostvarenje nastalo je iz nekoliko stotina časova materijala snimljenog na probama Majkla Džeksona za vrijeme priprema za povratničke koncerte koji su se trebali održati u Londonu.

Na premijeri održanoj u Los Anđelesu crvenim tepihom prošetala su mnoge holivudske zvijezde. Tri sata poslije svečane globalne proslave, započela je prva javna projekcija dokumentarca.

Dženifer Lopez, Paris Hilton, Keti Peri, Vil Smit, Mel Bi i brojni drugi imali su priliku da prvi pogledaju posljednje snimke života i rada kralja popa.

Trejler filma prvi put je prikazan na ovogodišnjoj dodjeli "MTV Video Music Awards" u Njujorku, kada su najpoznatiji pjevači svojim nastupom još jednom odali počast Majklu Džeksonu.

Film je rađen uz pomoć "Estate of Michale Jackson", a reditelj je Keni Ortega. Prije filma promovisan je i istoimeni, posthumni album na kome se nalaze neki od najvećih Džeksonovih hitova, uključujući i neke pjesme na kojima bek vokale Majklu pjevaju "The Jacksons ".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana