Holivudska ljubav Vanese i Zaka

Glas Srpske
Holivudska ljubav Vanese i Zaka

Na premijeri filma "Charlie St. Cloud" u Los Anđelesu glumac Zak Efron i njegova djevojka i koleginica Vanesa Hadžens izgledali su toliko skladno i prelijepo da su svojom pojavom podsjetili na slavni holivudski par, Anđelinu i Breda.

Zaka Efrona je na crvenom tepihu zamalo u drugi plan bacila njegova prelijepa djevojka Vanesa Hadžens. Mladi glumački par, pred kojima je obećavajuća karijera, bio je toliko savršeno dotjeran da je bilo teško skinuti pogled sa njih. A da se zaista dobro slažu otkrili su sami.

Zak Efron je tako priznao kako mu dosta znači što je Vanesa uz njega na premijeri, jer smiruje njegovu nervozu.
Mladi glumac je nedavno rekao i kako mu je lijepa Vanesa jako pomogla otkako su se sreli na setu filma "Srednjoškolski mjuzikl".

- Mnogo je zamki u koje se može upasti u ovom poslu. Imati nekog sa kim možeš da podijeliš sve probleme i ko to može da razumije je veliki dar - zaključio je Zak.
Da je Vanesa jako zrela, potvrdila je i kada je na premijeri filma lakonski izjavila kako joj ne smeta što se u filmu Zak ljubi sa drugom, već je objasnila kako je gledala film objektivno, kao i svi ostali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana