Holivudska glumica ponovo srećna

Preveo: Boris Đurić
Holivudska glumica ponovo srećna

Holivudska glumica Dženifer Garner, koja je u junu prošle godine odlučila da se razvede od glumca Bena Afleka, poslije njihovog rastanka na prvo mjesto u svom životu je stavila svoju djecu i sada je, kako kaže, spremna da krene dalje i započne novi život nakon desetogodišnjeg braka sa poznatim glumcem. - Ona izgleda mnogo opuštenije i više uživa u životu. Odlično je vidjeti da je opet srećna - rekao je izvor blizak poznatim glumcima.

Par je posljednji put vrijeme proveo zajedno prošle godine na zimskom odmoru u Montani za Valentinovo, gdje su bili sa djecom i grupom prijatelja. Tada su izgledali opušteno i dosta su pažnje posvećivali djeci. Uživali su u društvu Toma Bredija i Žizel Bundšen i njihove djece. Na prvi pogled činilo se da bi Dženifer i Ben mogli opet biti zajedno, ali očigledno je da je sve to bio samo privid, jer  niko od njih nije odustao od namjere za razvod braka. Iako je glumac u početku živio u gostinskoj kući na njihovom imanju u Los Anđelesu zbog njihovo troje djece - 11 godina stare Violet, devetogodišnje Serafine i trogodišnjeg Semjuela, situacija je bila stresna i za Dženifer i za Bena.

- Djeca obožavaju kada je  Ben kod kuće i zato mu Džen dozvoljava da bude na imanju. Ona nikada nije željela da budu razočarana što Ben nije kod kuće. Ali to ju je emocionalno praznilo. Ben u ulozi oca nikada nije razočarao, na tom frontu poznati glumac nije pokleknuo. Oboje se trude da što više vremena provode sa djecom, koliko im to dozvoljavaju poslovni rasporedi.

Aflek trenutno završava svoj novi film "Život po noćnim pravilima" dok Dženifer promoviše film baziran na vjeri "Čuda sa neba". Iako to naizgled djeluje normalno, jer par mnogo vremena provodi zajedno i sa djecom, čak i zaposleni u njihovim omiljenim restoranima komentarišu da se jako osjeća to da slavni glumci više nisu zajedno.

- Djeca mu uglavnom pričaju duge priče šta se dešavalo u školi ili aktivnostima u kojima treba da učestvuju. Oni nisu najbolji prijatelji ali uživaju da budu sa svojom djecom -  njih dvoje će se nastaviti družiti da bi održali nivo normalnosti za svoju djecu. Oni to rade na sebi svojstven način. I za sada to funkcioniše - komentarišu oni koji ih poznaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana