Holi uhapšena zbog dilanja kokaina

Glas Srpske
Holi uhapšena zbog dilanja kokaina

Bivša djevojka Rija Ferdinanda Holi Mekgvajer uhapšena je zbog dilanja kokaina, uzgajanja marihuane i pranja novca.

Britanska je glumica, koja se proslavila u seriji "Žene fudbalera", završila u pritvoru nakon što je policija u kući, koju je koristila, pronašla kokain u vrijednosti 170.000 evra te plantažu marihuane. Pretresom je pronađeno i 140.000 evra skrivenih u zadnjem dijelu skupocjenog "bentlija", koji je bio parkiran u garaži.

31-godišnja Holi Mekgvajer, koja je u policijskom dosjeu zavedena pod pravim imenom Viktorija Jalop, navodno je živjela u kući sa svojim prijateljem Stivenom Brusom, te zajedno s njim pripremala isporuku tri kilograma kokaina koji su pronađeni u ormaru. Policajci su na zabranjenoj plantaži izbrojali i 56 stabljika kanabisa.

Bivša djevojka engleskog reprezentativca i beka Mančester junajteda, koja se na početku karijeru proslavila slikanjem za "Sanovu" duplericu, posljednjih je godina vodila kompaniju koja je pomagala manekenkama u usponu, te se bavila veb dizajnom.

Holi i njen 37-godišnji prijatelj su optuženi za rasturanje kokaina, uzgajanje marihuane i pranje novaca. Kao da to nije bilo dovoljno, pa im je policija na teret stavila i krađu struje kojom su snabdijevali brojne UV svjetiljke za što bolji uzgoj kanabisa. Glumica je nakon policijske obrade puštena na slobodu, uz kauciju od 6.000 evra i pod uslovom da poštuje zabranu izlaska iz kuće od 18 časova popodne do 6 ujutro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana